Selskabslokaler i København – Mexicanske delikatesser

Restaurant El Viejo Mexico tager imod selskaber i København K på op til 55 personer. Vi har stor erfaring med selskabsarrangementer, så som firmafester, konfirmationer, julefrokoster, receptioner, catering, events, team building og privatselskaber.

Vi har desuden haft besøg af mange prominente virksomheder såsom Mærsk, Danske Bank, Novo Nordisk, IBM, Nokia, Nordea, Jyske Bank osv. Derfor har vi øje for detaljerne og fokus på serviceniveau og værtslighed.

Mexicansk menu i vores stemningsfulde selskabslokaler

Når du lejer vores selskabslokaler i København, så tager vi gerne en dialog om, hvad du godt kunne tænke dig, at dit selskab skal opleve af mexicanske maddelikatesser. Vi kan, i samarbejde med jer, sammensætte et helt unikt arrangement med aperitif, tre retters menu, kaffe + avec. Vi er også tilbøjelige til at give en ad libitum ordning, om det er det, I ønsker.

Stemningen er altid til stede i vores eksotiske stuer. Eksempelvis levende musik, salsa undervisning og DJ kan vi sørge for. Ønsker I jeres arrangement udenfor vores åbningstider, vil det også kunne lade sig gøre. Ring og få arrangeret et møde med os for at drøfte mulighederne.

Selskabslokaler i København K – det bliver ikke mere centralt

Vores selskabslokaler, der har beliggenhed så centralt som i København K, er lette at transportere sig til og fra nærliggende bydele som eksempelvis Indre by og Østerbro.

For at booke vores selskabslokaler er det en god idé at ringe eller skrive i god tid, både så du er sikker på, at lokalerne er ledige, og så vi kan nå at få det hele på plads.

Har du spørgsmål så kontakt os gerne på tlf.: 33 93 00 61, og ellers kan du klikke dig videre her for en hurtig bordbestilling på en af de mest stemningsfulde restauranter i København.

Skal du annullere en bordbestilling, kan du læse mere om vores betingelser her.

Vi glæder os til at se dig!

 

4 stemmer - gennemsnit 3,5