Flot restaurant anmeldelse og anerkendelser

Vi er hos El Viejo Mexico beærede over at have modtaget TripAdvisors hædersbevis Certificat of Excelence 4 år i træk – fra 2014-2017. Tidligere har vi også modtaget anerkendelser fra blandt andet Børsen.

Alt dette er vi naturligvis meget glade og stolte af, men det der i virkeligheden tæller for os, er vores kunders egne ord om deres oplevelser i vores mexicanske restaurant i København.

El Viejo Mexico has been announced as the winner of the prestigious reward of
tripadvisor, Certificate of Excellence in 2014, 2015, 2016 og 2017.

 

Vi er kendt for vores gode service

Vi kærer os om vores gæster, og vil gerne gøre alt for, at de har en oplevelse udover det sædvanlige. Vi får mange restaurant anmeldelser om vores gode service. Her er et udsnit af nogle af de anmeldelser, vi modtager for vores restaurant i København.

Udsøgt service

Efter TripAdvisors anbefaling besøgte vi stedet, vi blev taget godt i mod af en meget smilende servitrice.
Stedet er virkelig hyggelig indrettet og menuen meget fristende. Vi fik nachos og ønskede oksekød i, hvilket de lavede i den bedste version. Derefter kom en lækker sprød salat. Til hovedret valgte vi burritos. Vi kommer igen.

– Citat fra Line O, TripAdvisor, 11. sep. 2016

Gode anmeldelser for vores atmosfære og gode mad

En anden type restaurant anmeldelse, vi modtager handler om vores gode mad, som bliver kræset om af vores passionerede kokke samt den gode atmosfære.

Impulsive Mexican dinner

En fantastisk aften med god mad.
Virkelig et hyggeligt sted i hjertet af København, virkelig god mad til en fornuftig pris.
Vi fik 2 forskellige forretter og 3 forskellige hovedretter, alle var yderst lækre og kunne varmt anbefales, der var ydermere en høflig service, bestemt ikke sidste gang vi kommer her.

– Citat fra Carl-Johan S, TripAdvisor, 26. Feb. 2017

Vi modtager meget gerne flere anmeldelser fra vores gæster både gennem online portaler og under selve besøget i vores restaurant. Vi siger tak til de gæster, der har taget sig tid til at skrive de søde ord om os.

Bestil bord hos El Viejo Mexico eller ring til os på tlf.: 33 93 00 61.

6 stemmer - gennemsnit 3,8