Mexicansk take away I København – El Viejo

El Viejo Mexico tilbyder mexicansk take away i København, hvor der er særligt fokus på velsmag og kvalitet. Alle retter er tilberedt ud fra friske råvarer, som anrettes i emballager, hvor varmt og koldt er adskilt, så den tempererede og optimale madoplevelse bibeholdes ved afhentning.

Når du bestiller mexicansk mad hos El Viejo Mexico, kan du kontakte os i åbningstiden. Vi har åben for telefonerne hele dagen.

Du kan ringe på tlf.: 33 93 00 61

Firmaaftaler – mexicansk take away København

Ønsker dit firma en fast ordning med mexicansk take away i København? Alle firmaaftaler kan arrangeres med kredit i op til en måned. El Viejo Mexico samarbejder med udbringningsfirmaet Take Out, der sørger for, at maden bringes til den aftalte adresse til tiden. Ring til El Viejo Mexico for at etablere et samarbejde eller for at høre om mulighederne. Vi er altid fleksible i forhold til  firmaaftaler.

Ved afhentning og udbringning – mexicansk take away i København

Når du afhenter din take-away-bestilling, kan du regne med, at maden er tilberedt og anrettet ud fra en række af kriterier. Målet er, at madoplevelsen skal være sammenlignelig med at spise i selve restauranten. Det gælder både take-away-rettens temperatur, tilberedning, anretning og særlige mexicanske autenticitet, der skal tone frem i retterne. Kort og godt skal du ved bestilling opleve en kombination af mexicansk gourmet samt en god sans for indbydende anretning. Du kan derfor forvente mexicansk take away i topklasse.

Ønsker du at få mexicansk take away bragt til døren, så samarbejder El Viejo med TakeOut, som du kan kontakte på tlf.: 70 27 70 30

Ønsker du selv at afhente mexicansk take away i vores restaurant, skal du ringe på tlf.: 33 93 00 61

Retterne har vi tilpasset den danske smag, derfor vil retternes chili-styrke være mildere end ved traditionel mexicansk mad. Hvis du ønsker den originale styrke, kan du du give os besked ved bestilling – eller tilskrive en note hvis du bestiller via nettet.

Mexicansk take away – Østerbro og resten af København

El Viejo Mexico tilbereder autentisk mexicansk mad, hvor der er fokus på de syd- og mellemamerikanske madtraditioner.
Bestil mexicansk take away fra El Viejo Mexico – vi står for kvalitet og unikke smagsoplevelser til priser, som alle kan være med  på.
Kontakt El Viejo Mexico på tlf.: 33 93 00 61 og bestil din take away.

7 stemmer - gennemsnit 3,6