Om El Viejo Mexico – mexicansk mad i København

El Viejo Mexico, eller Det Gamle Mexico, er en romantisk mexicansk restaurant med autentisk atmosfære, levende lys og hyggelig stemning. Er du på udkig efter autentisk mexicansk mad i København, hvor der er fokus på dig og dit velvære? Så er du kommet til det helt rette sted.

Vores mad og råvarer er valgt med omhu. Vi bruger de bedste råvarer, og vi går ikke på kompromis med den høje kvalitet. Al mad er lokalt og dansk, og vi anretter alle vore retter æstetisk på tallerkenerne, så det fryder både øjnene og smagsløgene.

Delikate vine sammensat med mexicansk mad

El Viejo Mexicos vine er sammensat i samarbejde med sommelieren Martin Sørensen fra Inco Danmark. Vores hus har et unikt vinkort fra kendte og veletablerede europæiske og oversøiske vinhuse, som vi nøje har sammensat med vores udvalg af mexicansk mad i København, nær Indre By og Østerbro.

Vellavet mexicansk mad i omgivelser som i det gamle Sydamerika

El Viejo Mexicos restaurant er dekoreret med mexicanske skulpturer og håndmalede masker og malerier. Vores malerier på væggene symboliserer guder fra de forskellige kulturer og civilisationer i Mexico. F.eks. vandgudinden, ildguden og frugtbarhedens gudinde er blot nogle få eksempler på guder fra olmek-, maya- og azteker-kulturen, som er blandt de ældste civilisationer i verden.

Vores logo er den aztekiske kalender, som blev brugt af aztekerne, samt andre præcolumbianske folkeslag i det centrale Mexico. Kalenderen bestod af en 365-dages cyklus, kaldet xiuhpohualli og en 260-dages ritual cyklus, kaldet tonalpohualli som anses for at være den hellige kalender.

Ekstraordinært: Nyd din egen vin når du spiser mexicansk mad

Når du vælger at nyde mexicansk mad i København, kan du medbringe din egen vin i restauranten mod en proppenge på 60,00 kr. alle dage året rundt, så længe selskabet ikke overstiger 6 personer.

Ring til Restaurant El Viejo på tlf.: 33 93 00 61 for at høre mere.

7 stemmer - gennemsnit 4,4