Mexicansk catering København fra El Viejo Mexico

El Viejo Mexico står for catering til både København og hele Storkøbenhavn. Vi laver catering til alle typer selskaber. Vi har især erfaring med receptioner, konfirmationer, barnedåb, fødselsdage, firmaordninger med mere.

Vores mexicanske catering benyttes af alle lige fra private selskaber – både større og mindre – og til forskellige typer af virksomheder og events.

Eksempelvis har El Viejo Mexico stået for catering ved den første golfturnering i Danmark, hvor vi mættede 150 golfentusiaster. Mulighederne er mange, og vores målsætning er at give dig en delikat smagsoplevelse indenfor de rammer, du ønsker.

Gode oplevelser med mexicansk catering i København

Både private- og firmaarrangementer sammensættes i samarbejde med jer. Dette sikrer at vi i fællesskab skræddersyer en god aften for hele selskabet.

Alle vores retter bliver lavet og tilbedt med samme omhu og kærlighed som den mad, der bliver serveret i restauranten. Så du har altså mulighed for at tage den mexicanske madkultur med dig til dit arrangement og dele med dine gæster.

Skal du have lidt inspiration og en god idé om, hvad vi kan tilbyde af mad til selskabsudbringning, så kan du se nærmere på vores menukort her.

Du har naturligvis også mulighed for at bringe dit selskab ind i vores selskabslokaler, for at få en komplet helhedsoplevelse af mexicansk stemning. Læs mere om vores selskabslokaler her.

 

Mexicansk catering nær Indre by og i hele Storkøbenhavn

El Viejo Mexico har cateringudbringning i København, nær indre by og i byens ydre områder. Vi lytter til dine ønsker og rådgiver dig gerne om sammensætning af retter og drikkevarer til maden, når du skal bestille mad til større selskaber.

Leder du efter en god leverandør af mexicansk catering i København? Vi er kun et opkald væk.

Ring til os på tlf.: tlf.: 33 93 00 61 så vi sammen kan planlægge og skræddersy dit kommende arrangement.

1 stemme - gennemsnit 5,0